حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد

کاخ سفید در بیانیه‌ای ضمن دعوت جریان‌های سیاسی در عراق به آرامش گزارش‌ها درباره تخلیه سفارت آمریکا در بغداد را تکذیب کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 29
کد خبر: ۱۴۸۹۸۷

کاخ سفید به تحولات عراق و حمله آشوبگران حامی جریان صدر به مراکز دولتی در منطقه سبز و کاخ ریاست‌جمهوری عراق واکنش نشان داد.

کاخ سفید در بیانیه‌ای گفته است: «گزارش‌های ناآرامی در عراق، در شرایطی که به نهادهای عراقی اجازه عمل داده نمی‌شود نگران‌کننده‌اند. این خطر خشونت را بالا می‌برد. امنیت، ثبات و حاکمیت عراق نباید به مخاطره بیفتد.»

در ادامه آمده است: «اکنون زمان گفت‌وگو است نه تشدید درگیری‌ها. ما همه جریان‌های سیاسی در عراق را دعوت می‌کنیم آرامش خود را حفظ کرده و از خشونت اجتناب کنند و اختلافات سیاسی را از طریق روندهای سیاسی تحت نظر قانون اساسی عراق حل و فصل کنند.

کاخ سفید در ادامه مدعی شده گزارش‌ها درباره تخلیه سفارت آمریکا در عراق صحت ندارد. کاخ سفید گفته است: «گزارش‌های مربوط به تخلیه سفارت نادرست هستند. تضمین ایمنی پرسنل دولت، شهروندان آمریکا و امنیت تأسیسات آمریکا اصلی‌ترین اولویت ما است.»

سید مقتدی صدر رهبر جریان صدر عراق بعد از ظهر امروز (دوشنبه) مدعی شد که از تمامی فعالیت‌های سیاسی کناره‌گیری می‌کند. در پی صدور بیانیه وی آشوبگران حامی جریان صدر در منطقه سبز به برخی ساختمان‌های دولتی کرده‌اند.

کانال تلگرامی صابرین نیوز با انتشار فایلهای ویدئویی گزارش داد که عناصر «سرایا السلام» (وابسته به جریان صدر) پس از یورش به کاخ ریاست جمهوری، حظاتی پیش وارد آن شدند.

نیروهای امنیتی عراق با انتشار بیانیه‌ای، ممنوعیت عبور و مرور را در شهر بغداد اعلام و تأکید کردند که این ممنوعیت شامل خودروها و همه شهروندان است.

جریان صدر عراق از بیش از یک ماه گذشته به دلیل اختلافات سیاسی، طرفدارانش را به تظاهرات وا داشته و آنان با اشغال ساختمان پارلمان روند سیاسی کشور را تعطیل و تشکیل دولت جدید را به تاخیر انداخته‌‌اند. به گفته کارشناسان امید می‌رود تا با کناره‌گیری مقتدی صدر از فعالیت‌های سیاسی، به مرور بساط چنین تجمعات و آشوبگری‌ها نیز برچیده شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار